Vet’s Best: de beste gebitsverzorging voor elk huisdier! Ben je op zoek naar de beste gebitsverzorging voor je hond? Dan informeren wij je graag over de dental-producten van Vet’s Best!

Vet’s Best is een merk van Hero Pet Brands, een bedrijf dat al meer dan 30 jaar producten voor huisdieren maakt. Het doel van het bedrijf is eigenaren een helpende hand bieden in het onderhouden van hun dier op een efficiënte en eenvoudige manier. Omdat het gebit van honden vaak wat extra aandacht kan gebruiken, brengt het merk nu een lijn uit met diverse producten die helpen de gebitsverzorging van de hond te ondersteunen.

Wat voor producten biedt Vet’s Best? Voor de jonge hond is er de Puppy Dental Kit. Deze set bestaan uit een handige vingertandenborstel die speciaal gemaakt is voor het gebit van de hond en een tandpasta. De tandpasta helpt tandplak en tandsteen te voorkomen en helpt bovendien door toevoegingen kamille en lavendelolie irritatie van het tandvlees te verminderen, wat erg prettig is bij het wisselen. Is de klant niet zo’n fan van de structuur van tandpasta, of heeft hij een volwassen hond? Dan is er ook de Dental Gel, een mengsel van kruidnagelolie en vitamine C, met een heerlijke smaak waardoor tandenpoetsen een ware traktatie wordt voor de hond.

Voor de honden die niet graag een tandenborstel in de mond krijgen, kun je ook kiezen voor de Clean Teeth Fingerpads. Deze handige pads, in een doosje van 50 stuks, zijn direct klaar voor eenmalig gebruik en stellen je in staat met de vinger de tanden te reinigen en de adem te verfrissen.

Wil je de tanden van de hond op een nog eenvoudigere manier reinigen? Ook dit is mogelijk met Vet’s Best. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 
Advanced Dental Spray en Floss Ball. De spray wordt simpelweg op de bijgeleverde flossbal gespoten en door het kauwen op de bal worden bacteriën in de mond geëlimineerd, voor een schoner gebit en een frisse adem. Door met de bal te spelen en erop te kauwen wrijft het materiaal langs de tanden en helpt zo vuil van de tanden te verwijderen. Zo kan tandenpoetsen dus zelfs leuk zijn!

En voor de mensen die het écht makkelijk willen hebben, kun je altijd nog kiezen voor de Dental Powder. Dit handige poeder voeg je simpelweg toe aan het voer van de hond. Omdat de poeder door het kauwen van het voer in aanraking komt met de tanden, helpt deze tijdens het eten het gebit te reinigen en de adem te verfrissen. Het poeder is samengesteld uit bruin zeewier, spirulina en biergist. Zonder kunstmatige toevoegingen en dus een geheel natuurlijke, makkelijke én smakelijke manier om de tanden te reinigen!
  Nico     14-08-2019 09:47