Informatie over coronavirus & leveringen
De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten staan voorop en daarom houden we bij Snuffelspul de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Wij bezorgen daarom zoals gebruikelijk de pakketzendingen voor onze klanten.

Omdat wij in deze bijzondere tijden te maken hebben met een extreem grote orderstroom, zal uw bestelling vertraging oplopen, wij zorgen er voor dat de vertraging zo kort mogelijk blijft. Wij werken zo hard mogelijk, maar ook bij PostNL en DPD is het op dit moment extreem druk, daarom is de levertijd voor alle orders 4-5 werkdagen.

In verband met aanhoudende capaciteitsproblemen bij vervoerder PostNL hebben wij helaas moeten besluiten per direct te stoppen met het verzenden van diepvriesproducten. Door de vertraging in het leveringsproces is het risico op bederf tot onze spijt helaas te groot.

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen een veilige periode en goede gezondheid toe.

Meer informatie? Neemt dan zeker contact met ons op via mail.

Snuffelspul


| Meer

Informatie over coronavirus & leveringen
 


Voor meer informatie over bovenstaande punten kijk op onze pagina met "veel gestelde vragen".
Excuses voor het eventuele ongemak, we doen ons best voor u.

Snuffelspul