Filter

close
0
Onbeperkt
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Waarom Pet Silk

U geeft uw hond en kat het beste. De beste voeding en ook de beste verzorging. Met de verzorgingsproducten van Pet Silk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Pet Silk producten bieden een unieke combinatie van zijde-extracten, kruiden, vitamines en plantenextracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht, maar verwent u deze ook. Wereldwijd hebben honden en katten met de hulp van Pet Silk al diverse prijzen gewonnen. Met Pet Silk kan elke hond of kat eruit zien als een showhond of kat.

Ook steeds meer professionele gebruikers zoals trimsalons ontdekken de kracht van Pet Silk. Pet Silk gebruikt de ervaring van gebruikers met Pet Silk producten om de producten te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarvoor wordt ook continue onderzoek gedaan in hun eigen laboratorium

Probeer Pet Silk zelf en ontdek wat andere honden- en kattenbezitters al hebben ontdekt: de fantastische werking van Pet Silk!

Waarom zijde?

De bouwstenen van het haar zijn aminozuren. Zijde-extracten bevatten 17 verschillende soorten aminozuren. De zijde-extracten in de Pet Silk producten dringen door tot in het haar en verzorgen en herstellen het haar van binnen uit. Hierdoor ontstaat een betere werking dan producten die alleen van buitenaf werken. De professionele combinaties van kruiden, vitamines en zijde-extracten zorgen ervoor dat de vacht een natuurlijke glans krijgt en makkelijk hanteerbaar blijft.

Pet Silk past zijde-extracten toe in de gehele vachtverzorgingslijn.

Pet Silk en het milieu

Pet Silk maakt alleen milieu vriendelijke- en proefdiervrije vachtverzorgingsproducten. Pet Silk gebruikt daarom ook alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals zuivere extracten van bloemen en planten. Daarnaast zorgt Pet Silk ervoor dat de verpakking zowel milieu vriendelijk wordt geproduceerd als ook milieu vriendelijk kan worden afgebroken.

Waarom Pet Silk Shampoo voor uw hond of kat?

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen menselijk en dierlijk haar, zijn er ook enkele belangrijke verschillen. Een van de belangrijkste verschillen is de opbouw van het haar. Bij dieren geeft dit een uitstekende isolatie tegen warmte en kou, daarnaast beschermt het tegen regen. Menselijk haar doet weinig tot niets om de temperatuur van het lichaam te regelen en beschermt niet tegen regen.

Ook het groeipatroon verschilt tussen menselijk en dierlijk haar. Bij mensen groeit het haar het hele jaar door, terwijl bij een dier het groeien van het haar afhankelijk is van de seizoenen. Een menselijk haar zal ook altijd doorgroeien, terwijl een dierlijk haar groeit tot een bepaalde lengte en dan uitvalt. Menselijk haar heeft maar één structuur. Dierlijk haar is er in twee structuren: de stugere dekharen en de zachte onderharen.

Pet Silk shampoo zijn speciaal ontwikkeld voor dierlijke haren en bevatten dan ook speciale ingredienten om het haar optimaal te ondersteunen en voeden.

Verdunnen van Pet Silk Shampoo en Conditioner

Alle Pet Silk Shampoos en Conditioners zijn zo geconcentreerd dat ze tot 1 op 16 kunnen worden verdund. Vul een fles met lauwwarm water, voeg hierbij het Pet Silk product en schud de fles totdat het water en het product goed gemengd zijn. Als de vacht in goede conditie is of vaak wordt gewassen kan het product sterk worden verdund, in andere gevallen verdun het product minder of gebruik het geconcentreerd.

Hoe gebruikt u Pet Silk Shampoo en Conditioner?

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Shampoo gelijkmatig op. Masseer de shampoo in zodat een goede hoeveelheid schuim ontstaat. Laat de shampoo even inwerken en spoel daarna de shampoo uit de vacht. Eventueel nogmaals herhalen.

Breng daarna de Pet Silk Conditioner aan op de vacht en masseer het voor 3 tot 5 minuten grondig in. Spoel daarna de vacht goed na, totdat alle resten uit de vacht zijn verdwenen.

Meer dan 1 Pet Silk shampoo gebruiken

Pet Silk heeft diverse shampoos die verschillende voordelen hebben. Omdat elke vacht/huid uniek is, kan het voorkomen dat u meer dan 1 shampoo moet gebruiken voor uw huisdier. In dat geval begint u met het aanbrengen van de eerste shampoo en deze goed in laten werken. Spoel de shampoo daarna goed uit en breng meteen de twee de shampoo aan. Laat deze ook weer goed in werken voordat u hem uitspoelt. Herhaal dit eventueel met een volgende shampoo. Daarna kunt u de conditioner aanbrengen.


Laatst bekeken producten