Filter

close
0
Onbeperkt
 

Hondenpuzzels

Zoals elke hondenbezitter wel weet, zijn honden intelligente en sociale dieren. Honden houden ervan om uitgedaagd te worden en hun hersenen te trainen samen met het baasje. Voor vrijwel elke hond zijn daarom hondenpuzzels erg leuk. Door lekker actief bezig te zijn met een puzzel, heeft uw hond zichtbaar plezier. Een bijkomend voordeel is, dat dit mentaal erg uitputten voor uw hond is. Na even lekker puzzelen valt elke hond altijd lekker in slaap voor een lekker lang dutje. Dat geeft u als baasje dan ook weer even rust en tijd om andere dingen te doen.

Veel gedragsproblemen bij honden worden veroorzaakt door verveling. Het is dus belangrijk om uw hond regelmatig vermaak te bieden. Hondenpuzzels kunnen daadwerkelijk helpen om probleem gedrag op te lossen.

Als u de beste kwaliteit zoekt, zijn de hondenpuzzels van Nina Ottosson een absolute aanrader. Nina Ottosson heeft hondenpuzzels voor beginners t/m ervaren puzzelaars. Alle puzzels zijn gegarandeerd van top kwaliteit en gaan erg lang mee.

Wij adviseren u te beginnen met een makkelijker puzzel. Bijvoorbeeld de puzzels van iquties zijn goede beginners puzzels. Als u geleidelijk aan telkens een stukje moeilijkere puzzel met uw hond doet, zal uw hond uiteindelijk zelfs de moeilijkste puzzels begrijpen. Wie weet wordt uw hond wel net zo'n doorgewinterde puzzelaar als onderstaande hond.

https://youtu.be/EihTSgV-BUU


Laatst bekeken producten


| Meer

Geen producten

Vanwege de extra drukte zal uw bestelling enige vertraging oplopen,
wij verzenden uw bestelling binnen 1-2 werkdagen.

Voor meer informatie over bovenstaande kijk op onze pagina met "veel gestelde vragen".
Excuses voor het eventuele ongemak, we doen ons best voor u.

Snuffelspul