Wij hanteren de volgende procedure bij bestellingen:

Foto

Heel veel producten kunnen dezelfde of de volgende dag verzonden worden, maar door omstandigheden wil dat niet altijd lukken. Wij zijn ook maar mensen en kunnen helaas onszelf niet klonen om meer tegelijk te doen. Sorry!!

Als een product op voorraad is, dan is het doorgaans zo, dat als u de bestelling voor 17.00 uur plaatst, de bestelling de volgende dag bij u is.

Indien er vóór 17:00 uur besteld is, dan gelden de volgende levertijden.
Maandag besteld > Dinsdag in huis
Dinsdag besteld > Woensdag in huis
Woensdag besteld > Donderdag in huis
Donderdag besteld > Vrijdag in huis
Vrijdag besteld > Zaterdag in huis
Zaterdag besteld > Maandag in huis (uiterlijk Dinsdag bij grote drukte)
Zondag besteld > Maandag in huis (uiterlijk Dinsdag bij grote drukte)

Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen nog éénmaal aangeboden of bij de buren afgegeven. Indien dat het geval is ontvang u hierover vaak een briefje in de bus van de bezorger zelf.

Wanneer uw order diepvries bevat, wordt dit niet nogmaals aangeboden.
Er wordt verwacht dat u thuis bent om diepvries te ontvangen.


U ontvangt ook een Track&Trace-email van de koeriersdienst waarmee u uw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd.
Heeft u vragen over uw levering, neem dan contact op met de klantenservice.

Verzending naar België en Duitsland De verzending naar België en Duitsland is vrijwel alle gevallen even snel als binnen Nederland. Helaas kan het echter voorkomen dat de verzending 1 tot 2 werkdagen langer duurt bij verzending naar België of Duitsland.

Rond feestdagen kunnen de levertijden afwijken. Op feestdagen worden er geen verzendingen gedaan, die worden op de eerstvolgende officiele werkdag verzonden.
 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.