In het uitzonderlijke geval dat u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u uw bestelling, via onderstaande procedures aan ons retourneren. Uiteraard neemt Snuffelspul.eu de retourkosten voor zijn rekening. Na ontvangst van het herroepingsformulier krijgt u van ons een mail met daarin een link naar het GRATIS verzendlabel. Plak dit op de doos en u kunt het retour verzenden.

Kan ik het pakket ook afgeven?

Je kunt het pakket natuurlijk ook altijd zelf bij ons afgeven. Dit is uiteraard ook gratis! Wilt u dit wel aangeven, zodat we een afspraak kunnen maken wanneer u dat wilt doen, zodat u niet voor niets naar ons toe komt.

Annuleren 
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Snuffelspul.eu reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. 

Retourneren / Afkoelperiode/Het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. 

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail sturen via klantenservice@snuffelspul.eu

Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product in de originele verpakking en onbeschadigd te retourneren. Indien er beschadigingen aan verpakking of het product zitten, zal dit in mindering op de terugbetaling gebracht worden.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Snuffelspul.eu heeft gedaan. Dit i.v.m. het voorkomen van eventuele fraude met terugbetalingen.

In het uitzonderlijke geval dat u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u uw bestelling, via onderstaande procedures aan ons retourneren. Uiteraard neemt Snuffelspul.eu de retourkosten voor zijn rekening. Na ontvangst van het herroepingsformulier krijgt u van ons een mail met daarin een link naar het GRATIS verzendlabel. Plak dit op de doos en u kunt het retour verzenden.

Van dit herroepingrecht zijn uitgezonderd producten die: 
- bedoeld zijn voor consumptie (door mens en/of dier) 
- tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper; 
- duidelijk persoonlijk van aard zijn; 
- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; 
- snel kunnen bederven of verouderen; 
- waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de verkoper geen invloed heeft; 
- van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur indien koper hun verzegeling heeft verbroken; 
- van kranten en tijdschriften. 

Retouradres:

Snuffelspul.eu
Hongkongstraat 71
3047 BR Rotterdam
(wij accepteren geen retouren zonder aanmelding vooraf)| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.