Hoe retourneer ik een product?

In het uitzonderlijke geval dat u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u uw bestelling, via onderstaande procedures aan ons retourneren. Uiteraard neemt Snuffelspul.eu de retourkosten voor zijn rekening.

Kan ik het pakket ook afgeven?

Nee, dat kan helaas niet.

Kan ik de bestelling annuleren?

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Snuffelspul.eu reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. 

Retourneren / Afkoelperiode/Het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. 

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail sturen via klantenservice@snuffelspul.eu

Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product in de originele verpakking en onbeschadigd te retourneren. Indien er beschadigingen aan verpakking of het product zitten, zal dit in mindering op de terugbetaling gebracht worden.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Snuffelspul.eu heeft gedaan. Dit i.v.m. het voorkomen van eventuele fraude met terugbetalingen.

In het uitzonderlijke geval dat u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u uw bestelling, via onderstaande procedures aan ons retourneren. Uiteraard neemt Snuffelspul.eu de retourkosten voor zijn rekening. Na ontvangst van het herroepingsformulier krijgt u van ons een mail met daarin een link naar het GRATIS verzendlabel. Plak dit op de doos en u kunt het retour verzenden.

Van dit herroepingrecht zijn uitgezonderd producten die: 
- bedoeld zijn voor consumptie (door mens en/of dier) 
- tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper; 
- duidelijk persoonlijk van aard zijn; 
- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; 
- snel kunnen bederven of verouderen; 
- waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de verkoper geen invloed heeft; 
- van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur indien koper hun verzegeling heeft verbroken; 
- van kranten en tijdschriften. 

Retouradres:

Snuffelspul
p/a 12-Express
Antwoordnummer 50112
3050 VB Rotterdam
(Wij accepteren geen retouren zonder aanmelding vooraf. Of retouren verzonden naar andere adressen dan het bovenstaande.)

Kan ik een product ruilen?

Ja en nee.
U kunt een product altijd gratis retourneren, ook als de maat niet goed is.
Alleen kunnen wij niet ruilen, u dient dus het niet passende product te retourneren en het nieuwe product dient u opnieuw te bestellen.
Moet u dan opnieuw verzendkosten betalen?
Ja, helaas wel. Verzenden is ook voor ons niet gratis, wij betalen immers ook het retourneren. Op die manier kunnen we de prijzen zo eerlijk mogelijk houden, zonder dat u voor de producten teveel betaalt.


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.