Hoe retourneer ik een product?

Wat jammer dat u de zending retour wilt sturen. Dit kan natuurlijk meerdere redenen hebben en we willen u goed van dienst zijn!

Wanneer uw product niet aan de verwachtingen voldoet kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen zonder opgaaf van reden uw order als retour bij ons aanmelden. Stuur het artikel niet naar ons postadres, want ons magazijn is niet aan huis. Via onze speciale retourservice kunt u het immers gratis retourneren. Als u er voor kiest om producten te retourneren op een andere manier dan door ons aangegeven, dan zijn de kosten van de retourzending voor uw eigen rekening. Mocht u hier niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Nadat u de retourzending via e-mail heeft aangemeld heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Natuurlijk kan het ook een andere reden hebben. Graag horen wij van u de reden, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Om uw bestelling (deels) te retourneren kunt u het volgende doen:

Stuur ons een e-mail en u krijgt van ons de gegevens hoe u het pakket retour kunt sturen.
U krijgt vervolgens 2 e-mails van ons.
1. Een retourorder vanuit ons magazijn (doe deze in het retour pakket)
2. Een mail met daarin de adresgegevens (antwoordnummer) waar u het pakket GRATIS naartoe kunt sturen.

Let op dat er altijd een retourorder in de verpakking zit. Zonder kunnen wij retouren niet koppelen aan uw order.

U kunt alleen gebruik maken van onze gratis retourservice binnen Nederland, België en Duitsland.
U kunt slechts 1 pakket per bestelling gratis retourneren, wat maximaal 100x50x50cm en 28KG mag zijn. Het pakket dient verzonden te worden in de originele onbeschadigde verpakking.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Terugbetaling geschiedt uiterlijk 14 dagen nadat de ontbinding bij ons is kenbaar gemaakt. Indien wij de retourzending nog niet hebben ontvangen op dat moment, zullen wij wachten met de terugbetaling tot wij de producten wel hebben ontvangen of tot u aantoont dat de retourzending wel bij ons is afgeleverd. Als u een order gedeeltelijk retourneert, crediteren wij de door u geretourneerde producten. Wanneer u de order volledig retourneert, crediteren wij alle producten en alle andere aan ons betaalde kosten. De creditering gaat altijd via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u bij ons heeft betaald.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

In het geval van garantie kwesties heeft u uiteraard langer de tijd. Garantie op producten verschilt per product. Als u meteen bij ontvangst een mankement constateert, meldt dit dan ook meteen aan ons. Voor vragen over de garantie termijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kan ik het pakket ook afgeven?

Nee, dat kan helaas niet.

Kan ik de bestelling annuleren?

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Snuffelspul.eu reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. 

Retourneren / Afkoelperiode/Het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. 

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail sturen via klantenservice@snuffelspul.eu

Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product in de originele verpakking en onbeschadigd te retourneren. Indien er beschadigingen aan verpakking of het product zitten, zal dit in mindering op de terugbetaling gebracht worden.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Snuffelspul.eu heeft gedaan. Dit i.v.m. het voorkomen van eventuele fraude met terugbetalingen.

In het uitzonderlijke geval dat u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u uw bestelling, via bovenstaande procedures aan ons retourneren.

Van dit herroepingrecht zijn uitgezonderd producten die: 
- bedoeld zijn voor consumptie (door mens en/of dier), tenzij door ons verkeerd geleverd.
- tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper (bv maatwerk); 
- duidelijk persoonlijk van aard zijn; 
- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; 
- snel kunnen bederven of verouderen; 
- waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de verkoper geen invloed heeft; 
- van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur indien koper hun verzegeling heeft verbroken; 
- van kranten en tijdschriften. 

Retouradres:

Snuffelspul
p/a 12-Express
Antwoordnummer 50112
3050 VB Rotterdam
(Wij accepteren geen retouren zonder aanmelding vooraf. Of retouren verzonden naar andere adressen dan het bovenstaande.)

Kan ik een product ruilen?

Ja en nee.
U kunt een product altijd gratis retourneren, ook als de maat niet goed is.
Alleen kunnen wij niet ruilen, u dient dus het niet passende product te retourneren en het nieuwe product dient u opnieuw te bestellen.
Moet u dan opnieuw verzendkosten betalen?
Ja, helaas wel. Verzenden is ook voor ons niet gratis, wij betalen immers ook het retourneren. Op die manier kunnen we de prijzen zo eerlijk mogelijk houden, zonder dat u voor de producten teveel betaalt.


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.